O NAMA

Žkk Girl Basket

Ženski Košarkaški Klub Girl Basket osnovan je 1.oktobra 2005. Postojimo punih 15 godina I prepoznatljivi smo po dobrom radu I odnosu prema nasim devojčicama, devojkama. Mnogi sportisti nakon profesionalne karijere imaju dilemu čime će se baviti. Kod mene ta dilema nije postojala, znala sam da će Girl Basket biti mesto gde će košarku igrati devojčice koje se u ovu igru zaljube već na prvim treninzima u našim školama košarke. To je mesto gde imaju mogućnost da preko starijih selekcija stignu sve do seniorskog tima I ostvare svoje snove, svako na svoj nacin  Klub je nastao, na temeljima ljubavi prema košarci I deci.

0 +

Godina iskustva

Uspešna igračka kao i trenerska karijera

0 +

Trofeja

Veliki broj trofeja kako kao igrač, tako i kao trener

Aleksandra Radulović
Osnivač i glavni trener

Naš tim

Zkk Trener
Nikola Radulović
Trener
Zkk GirlBasket trener
Ivana Budalo
Trener
strucni savetnik
Rade Georgijevski
Stručni Savetnik

Cilj

Cilj Girl Basketa je da ima sve takmičarske selekcije i veliki broj škola košarke. Da kroz trenažni proces obuči svoje članove košarkaškom veštinom, odigra što veći broj utakmica, učestvuje na turnirima (u zemlji i inostranstvu), organizuje kampove. Želimo da uključimo veliki broj devojčica u trenažni sistem kako bi im organizovali kvalitetno slobodno vreme i odvratili od negativnih uticaja današnjice.U svemu tome nam pomaže sjajan tim naših trenera.

Misija

Glavna misija GIRL BASKETA je da utičemo na celokupan razvoj devojaka kao ličnosti. Bavljenje sportom nas priprema za pravi život koji se odvija van linija terena, za život gde pored nas neće biti roditelji i treneri, već ćemo odluke donositi sami i za njih biti potpuno odgovorni. Za prevazilaženje problema devojke će biti spremnije i snažnije, jer biti sportista koji svaki dan, a često i dva puta dnevno trenira, nije nimalo lako. Odricanja su velika, a dobitak još veći i vredniji.

Vizija

Vizija GB-a je da kroz sistematsko učenje košarke, moralnih i etičkih kodeksa, pozitivno utičemo na razvoj celokupne ličnosti deteta. Želimo da bez obzira na godine, imaju svoju ličnu viziju i da im pomognemo da je ostvare. Želimo da postižemo dobre rezultate shodne trenutnom nivou znanja i osposobljenosti devojčica jer bez pobedničkog mentaliteta nema ni napretka. Za kraj budite sigurni da mi stvaramo dobre ljude i košarkašice, koje će imati visoke ciljeve u životu i sportu i težiti najboljem.

Upis

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue