Moj blog

KO SAM JA?

Kako se oslovljava ženski trener?

TRENERKA?

Hm..zvuči smešno. Zar ne? Preostaje nam da ženske trenere oslovljavamo sa treneru i izbegnemo podsmehe oko sebe. U svetu muškaraca ja volim da budem trener, volim da krčim sebi put gde je već sve utabano za kolege. 

Takođe volim da budem majka. Možda vam se javlja pitanje kakav je link između žene trenera i majke. Za mene link je neraskidiv. Majka ima ljubav, empatiju i brižna je za svoju decu. Istovremeno želi da ih nauči, da im prenese životno i košarkaško iskustvo i znanje pa pri davanju lekcija mora da bude i stroga. Upravo zbog toga sam trener. Nosim u sebi ogromnu strast prema košarci i želju da je prenesem na mlade košarkašice. Na sve one koje razdragane i nasmejane trčkaraju po salama. Igraju se, uživaju. Malo starije devojčice uče šte je pobednički mentalitet, red i disciplina. I one su srećne jer igra još uvek traje. Na sledećem nivou u Girl Basketu košarkašice itekako znaju sta je rad, posvećenost, poštovanje, pripadnost. Dok najstarije znaju da je košarka način života. Naučile su to od mene i nisu godinama odustale kao ni ja. 

Moja kreativnost i inovativnost uz znanje i upornost žele da GIRL BASKET ostane postojan i sigurno mesto za sve devojke I zato verujem da je pravo mesto za vaše devojčice, devojke.

 Uspeh nikada nije došao sam od sebe, to je proces, sazrevanje i čovek ne može da ga postigne sam. Moji saradnici u GIRL BASKETU su svi različiti, a živimo kao porodica što znači da smo mnogo više od saradnika.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Ostale objave

Upis

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue