Sonja Vasić ex Petrović

Teško je pronaći reči koje već nisu opisale Sonju. Uverena sam da lepota dolazi iz oka posmatrača pa ću shodno tome reći da je Sonja jedinstvena, posebna, a istovremeno obična i skromna devojka. Kao košarkašica za mene je ona prva violina reprezentacije i svojih timovima. To je igrač koji istovremeno nosi igru i pravi razliku. Oduvek je bila uzor za Girl Basket I hvala joj na sledećem tekstu.

Šta je za tebe košarka?

Kosarka za mene je mnogo vise od sporta. To je moj stil zivota. To je prva misao sa kojom se budim i idem da spavam. To je motivacija da uvek budem bolja i mogu vise. To je vera da se snovi ispunjuju.

Zašto da devojčice odaberu baš košarku kao svoj sport?

Košarka je poseban sport jer najbolje kombinuje, a samin tim i razvija, fizicke i mentalne sposobnosti. Posebnost je i biti deo ekipe i naučiti da samo kad ste tim se postižu veliki uspesi. Sve to doprinosi stvaranju karaktera koji devojciče razvija u samostalne, odvažne i uspešne devojke/žene.

Tvoje najlepše iskustvo i poruka za devojke/devojčice iz Girl Basketa?!

Najlepše iskustvo koje mi je košarka donela je igranje na Olimpijadi u Riu 2016. Ne samo da smo osvojile medalju, nego upoznale naše najbolje sportiste i najveće atlete na svetu. Biti deo olimpijske porodice je velika čast!

Poruka: NEMOJ DA TE INSPIRIŠI I MOTIVIŠU SAMO POBEDE I USPESI. GLEDAJ U BUDUĆNOST, DA SVAKI NOVI DAN BUDEŠ BOLJA NEGO PRETHODNI.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Upis

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue